Om FMJ

FMJ begyndte som leverandør af AV-hjælpemidler til skolerne i 1969. Vi har lige siden haft fokus på at indrette konference-, undervisnings- og mødelokaler med tekniske hjælpemidler, som gør kommunikation levende og tydelig.

Krystalklar lyd, knivskarpe billeder, LED skæme, touchskærme, videokonference, mikrofonsystemer, højttalerløsninger, elektroniske tavler, tavleløsninger, dokumentkameraer eller bare en almindelig projektor? Behovene varierer på baggrund af indretning, anvendelse og lokalernes størrelse – og vores vejledning varierer med.

Når formålet er at skabe god kommunikation, er midlet professionelt AV-udstyr tilpasset forholdene. Så enkelt kan det siges – og så enkelt er det at samarbejde med FMJ.

Konsulenterne i FMJ arbejder med forskellige specialkompetencer inden for AV. Tilsammen udgør vi et stærk AV kyndigt kompetencecenter.Vi tilbyder et samarbejde, hvor vi sammen skaber de mest optimale AV-løsninger i forhold til behov, strategi og budget. Hvor kunden føler sig hjulpet af et tillidsvækkende og professionelt team.

Vi ser os selv som kundens partner og fagmand i forhold til de mange AV muligheder, der findes, som altid arbejder frit og ubehæftet i forhold til producenter, produktmærker eller distribution.

 

:: PDF-side om FMJ – klik her

:: Artikel om FMJ i Monitor business, - klik her

:: Artikel om FMJ i Vejle Amts Folkeblad, – klik her

 

sammensat