Bose Modeler

Se og hør din lyd med BOSE Modeler hos FMJ

Lyd installationer er i høj grad et samspil imellem rummets akustik og de højttalere, som sættes op. Vi gør det muligt at foretage beregninger af din færdige
løsning uden at have sat en eneste højttaler op.

Hos FMJ tilbyder vi at indtegne dit lokale i et avanceret computerprogram (BOSE Modeler*). Denne akustik model af rummet danner baggrund for placering af det nødvendige antal højttalere og deres placering for at opnå det ønskede resultat mht. akustisk forstærkning.

Der er en lang række parametre at tage højde for bl.a. lydtryk, reflektioner, tonalbalance og taleforstårlighed. Vi giver dig sikkerhed for en god løsning på tegnebrættet inden en eneste højttaler er sat op.

I samarbejde med BOSE tilbyder vi desuden, at der kan lyttes på din installation ”på tegnebrættet”. Du hører din lydløsning, inden den er sat op.

 

Med BOSE Modeler får du som kunde en garanti for det rette valg og en brugbar løsning

FMJ tilbyder at udføre en akustisk beregning af dit lokale. Vi benytter BOSE Modeler® lydsystem software og BOSE Auditioner® teknologi. Disse er unikke og kraftfulde værktøjer designet til at hjælpe lydsystem designere. Modeler lydsystem software er et sofistikeret, intelligent akustisk analyse program, der hjælper os med at skabe en akustisk model af dit rum. Vi kan herefter implementere et lydsystem og forudsige systemets ydeevne i vigtige akustiske dimensioner.

BOSE Auditioner® system teknologi bruger Modeler softwaren og Auditioner afspilning system til at levere en kombination af objektive numeriske data og subjektive lyttetest. Det tillader dig at høre, hvordan det foreslåede lydanlæg vil lyde, før det er installeret.

 

Se mere om BOSE Modeler her

Gå til Lyd

 BOSE_modeler_FMJ_AV