Fra idé til partnerskab

Vi skitserer jeres idé

Når vi har fundet frem til de parametre, som er vigtige for jer, skitserer vi en løsning og præsenterer et tilbud. Uanset hvilken opgave vi skal løse, sætter vi et fast team, så I altid ved, hvem I skal henvende jer til, hvis I får spørgsmål undervejs i processen.

 

Se og hør før I vælger

Inden I vælger den rette løsning, tilbyder vi jer at komme ind i vores Showroom i Vejle. Her har I mulighed for at komme og se det forskellige udstyr, som kan implementeres i jeres lokaler. Vi har også mulighed for at komme ud til jer og lave en prøveopstilling af AV-udstyr, så I kan opleve løsningens egenskaber og muligheder i jeres egne omgivelser, inden I køber en løsning.

 

Bliv partner med FMJ

Loyalitet og tillid er dyder, der går begge veje, og for os er det nogle af grundstenene i et godt samarbejde. Derfor betragter vi altid vores kunder som vores partnere. Partnere i skabelsen af de rigtige løsninger, partnere i projekternes gennemførelse og partnere i løsningen af eventuelle uforudsete udfordringer. I stedet for at være jeres eksterne konsulent ønsker vi at være en del af jeres faste team, så vi sammen kan få jeres projekter til at lykkes bedst muligt.

>> Vi er først tilfreds når I er

<< Start med et møde

mode_fmj